Review: website Mijnwenslijst.be

Geplaatst op 17 oktober 2012 in de categorie Reviews

De feestdagen komen er aan, dat wil zeggen: pakjestijd! Maar vindt je het ook niet vervelend wanneer je geschenken ontvangt waar je niets mee bent? Denk maar aan die ene tante of misschien wel jouw schoonmoeder die steevast het foute cadeau koopt. Het is algemeen geweten dat er jaarlijks heel veel verkeerde cadeaus belanden op tweedehands- of zoekertjessites. Maar wat als jouw tante of schoonmoeder dit toevallig ontdekt?  Al deze problemen kunnen voortaan heel eenvoudig opgelost worden: koop en ontvang nooit meer het foutieve cadeau!

Iedereen tevreden

Het is vanaf nu niet meer nodig om jouw gekregen cadeaus te verkopen om daarna te kopen wat je echt wou. Via MijnWenslijst.be deel je eenvoudig en in een paar klikken jouw wensen met vrienden en familie. Via een persoonlijke link kan je iedereen op de hoogte brengen van jouw lijst vol met wensen. Op die manier krijg je misschien wel dat ene cadeau waar je al zo lang op hebt gewacht. Het maakt trouwens niet enkel jezelf gelukkig maar ook de persoon die het schenkt is er zeker van dat jij tevreden bent.

Voor elke gelegenheid

Is het nu kerst of Nieuwjaar, Moederdag of Vaderdag of ben je bijna jarig? Dat maakt allemaal niet uit, het hele jaar door vul jij je wenslijst aan en wanneer het nodig is komen vrienden en familie een kijkje nemen op jouw persoonlijke lijst. Dit moeten trouwens niet alleen tastbare producten zijn, je kan evengoed 'een citytrip naar New York' of 'wereldvrede' op je verlanglijst zetten.

Ook voor de allerkleinsten

MijnWenslijst.be is zelf toegankelijk voor de allerkleinsten onder ons. Laat jouw kind zijn/haar wenslijst aanmaken en de Sint of de Kerstman brengt altijd het juiste cadeau! En waarom geen digitale wenslijst opmaken voor jouw pasgeboren zoon of dochter? Op die manier weten vrienden en familie heel gemakkelijk welke geschenken ze mogen (of moeten) meebrengen en zijn ze niet gebonden aan een bepaalde winkel.

Het gebruik

Is de website eenvoudig in gebruik lijkt ons de belangrijkste vraag. Wij deden de test en maakten onze wenslijst aan. Als nieuwe gebruik kom je terecht op de homepage waar je enkel jouw wens kan ingeven. Wanneer je deze bevestigd krijg je en automatisch gegenereerd account. Dit account is slechts tijdelijk gebruikbaar, het is dus noodzakelijk om het account te personaliseren. Dit doe je door een unieke gebruikersnaam te kiezen en een paswoord in te geven. Vanaf nu kan je jouw wenslijst delen met iedereen die je wil. Je kan ook zonder probleem deze wenslijst wijzigen door in te loggen met het gekozen paswoord.

Nadeel is dat er momenteel geen zoekfunctie aanwezig is op de site waardoor je niemand van je vrienden of familie kan zoeken. Volgens de makers zal de functionaliteit binnenkort beschikbaar zijn. Wij kijken er alvast naar uit!