Adverteren op TalkToo?


Om uw doelgroep nog beter te bereiken kan u adverteren op onze website. TalkToo ontvangt maandelijks zo'n 50.000 bezoekers over heel diverse onderwerpen. Eén ding is zeker, al onze bezoekers zijn consumenten die misschien ook uw goederen en/of diensten verbruiken. Om daar nog beter op in te spelen voorzien we verschillende advertentiemogelijkheden.

Header take-over

Door uw boodschap te plaatsen in onze header profiteert u als adverteerder optimaal van ons platform. Een header teak-over is een samensmelting van de website en een advertentie en heeft een heel hoge attentiewaarde. De header verschijnt namelijk op ieder pagina van onze website.

Header take-over (1000px x 150px): €350 per week

Banner posities

Op bedrijfspagina's en ervaringenpagina's bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner. Momenteel bieden we volgend formaat aan:

Leaderboard: 728 x 90 pixels (jpg/gif): €150 per week op +/- 12.000 pagina's (bedrijfspagina's + ervaringenpagina's)

Banner posities op eigen pagina's

Voor bedrijven die enkel willen adverteren op eigen pagina's voorzien we ook hetzelfde bannerformaat:

Leaderboard: 728 x 90 pixels (jpg/gif): €100 per week

Advertorials

Een advertorial bestaat uit een redactioneel promotioneel artikel over een bedrijf of product, dat als redactioneel artikel wordt geplaatst op TalkToo. De tekst komt van de opdrachtgever en moet door TalkToo worden geaccordeerd. Het bericht wordt geplaatst om 9.00 uur. We maken een onderscheid tussen een losse en een vast advertorial. Bij een losse advertorial schuift het bericht mee naar onder bij nieuwe blogberichten, terwijl een fixed advertorial niet verschuift wanneer er nieuwe blogberichten bijkomen. Plaatsen van een losse advertorial: € 150 (advertorial + facebook- en twitterbericht) Plaatsen van een vaste advertorial: €250 per week (advertorial + facebook- en twitterbericht)

Adverteerders weigeren

Naast adverteren geven we bedrijven ook de kans om andere adverteerders te weigeren op eigen pagina's. Op die manier blijft zowel het bedrijfsprofiel als de ervaringen pagina's vrij van advertenties.

Profielpagina: €45 per week (of neem een standaard account)
Andere pagina's: €80 per week
Combi (profiel + andere): €100 per week

Meer info of een aanvraag: info@talktoo.be

PS: Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Als u ervoor zou kiezen om langer dan twee weken te adverteren, kunnen we altijd een mooie prijs maken.