VoorstellingTalkToo is een onafhankelijk platform die de verbinding maakt tussen consument en bedrijf. Als onafhankelijk platform staan we dan ook tussen deze twee partijen in. Wij zijn geen consumentenorganisatie en verdedigen ook niet de belangen van de bedrijven.

Via TalkToo is het mogelijk om snel en eenvoudig in contact te komen met de aangesloten bedrijven. Ervaringen over bedrijven die niet aangesloten zijn kunnen ook gepost worden maar daarbij kunnen we geen opvolging garanderen. Hoe meer dialogen hier kunnen starten, hoe beter voor beide partijen!

De ultieme doelstelling van dit platform is om klanten en bedrijven samen te laten werken aan de producten van de toekomst. Zou het niet mooi zijn dat er enkel producten op de markt zijn die perfect zijn afgestemd op de noden van de klant? Om dat te bereiken voorzien we een aantal functionaliteiten die deze droom helpen waarmaken.

Onze werking

De werking van TalkToo is heel eenvoudig en kunnen we best illustreren aan de hand van een paar simpele stappen: Werking van het platform.

Veel gestelde vragen

Bekijk onze 'Frequently Asked Questions' (FAQ) met daarin antwoorden op de meest gestelde vragen.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog een vraag, opmerking of suggestie?
Voor dit alles kan u 24/24 en 7/7 terecht op:

Melden aan TalkToo.be