PROBLEEM MET HABITAT CONCEPT

UNIEK ID: 10770

late levering en slechte plaatsing ramen

838 keer gelezen
25 oktober 2012

In september 2011 hebben we Habitat Concept Groep gecontacteerd ivm met nieuwe ramen die we wilden laten plaatsen. Het bedrijf was ons aangeraden door Renovocht die een vochtprobleem kwamen behandelen. Wij wonen in Antwerpen en de firma is in Limburg, Genk. We hadden niet gedacht dat dat een probleem zou kunnen zijn. In september is een zekere Werner alles komen opmeten en op een zondag langsgekomen om ons de verkoopsovereenkomst te laten tekenen. Toen dachten we nog dat dat een goed teken was! Naief! Na lang zeuren en heel vaak bellen werden onze ramen uiteindelijk geplaatst eind januari 2012 (2 maanden te laat!) We hebben op de dag van de plaatsing het volledige resterende bedrag van de factuur betaald waarin ook vliegenramen waren inbegrepen.  Nu zijn we ondertussen eind oktober en we hebben nog altijd geen vliegenramen ontvangen! Die hebben we dus in januari al betaald! Ik heb al talloze malen naar het algemene nummer van Habitat gebeld en telkens zeggen ze dat "ik zal het doorgeven en we bellen u terug", dat gebeurt NOOIT. Ze bellen gewoon nooit terug!  Ondertussen blijkt ook dat de ramen niet goed zijn afgewerkt waardoor we weer vochtproblemen hebben die Renovocht best wil repareren als Habitat eerst komt afwerken. Daar krijg ik geen antwoord meer. Niemand neemt nog op, ik heb nog nooit een excuus van iemand gekregen... 

Gewenste Oplossing

Het is toch niet overdreven om te eisen dat jullie zo snel mogelijk alles komen afwerken en mij een concrete leverdatum van de vliegenramen geven! Dit is diefstal!! Toen alles nog moest betaald worden leek Antwerpen niet zo ver, nu er alleen nog moet afgewerkt worden... Zeer ontevreden! Graag excuses en afronding van de werken!!


Ongepast?
Nuttig?
Geplaatst door
Annelies

TalkToo's: 0

Commentaren
Geef ook een reactie

Je bent nog geen gebruiker ofwel ben je niet aangemeld. Log je snel in of maak een nieuw account aan om een reactie te kunnen geven!