PROBLEEM MET LA REDOUTE

UNIEK ID: 17358

Bestelling komt maar niet toe

1.909 keer gelezen
14 augustus 2017

Begin juli kochten we een aantal meubelen op Laredoute.be voor ons nieuwe huis. Op 18 juli stonden deze klaar voor verzending. Levering was normaal voorzien tussen 1 en 5 augustus. Ideaal vermits we vakantie hadden tussen 1 en 20 augustus. Helaas kwam deze niet toe. Bij de eerste drie telefoontjes kregen we te horen dat ze eerstdaags contact met ons gingen opnemen voor een afspraak. Op 12 augustus was dit nog steeds niet het geval. Na een vierde gesprek bleek het probleem te liggen bij de Franse bezorgdienst van Relais Colis. 

Het voorstel om de bestelling zelf af te halen in Frankrijk werd niet aangenomen. Een tweede voorstel om zelf contact op te nemen met Relais colis werd afgeraden. Omdat we dit zeer vreemd vonden hebben we toch contact opgenomen met onze referenties. Daar lieten ze ons weten dat ze onze bestelling nooit ontvangen hadden en geen weet hebben van een levering naar Belgie. Vreemd! Als klant geef je vertrouwen aan een online shop door ze op voorhand te betalen. 

Door een gebrek aan heldere communicatie en het niet aanrijken van concrete oplossingen en door ons het van het kastje naar de muur te sturen, lijkt het alsof we onze 600 euro kwijt zijn. Je zou haast gaan denken dat we met oplichterij te maken hebben. Dat kan de bedoeling toch niet zijn? 

Gewenste Oplossing

We wensen een duidelijk antwoord met betrekking tot de levering (datum) en/of een oplossing voor ons probleem. Bij voorkeur onze levering voor 20 augustus


Ongepast?
Nuttig?
Geplaatst door
Justine

TalkToo's: 60

Commentaren
Geef ook een reactie

Je bent nog geen gebruiker ofwel ben je niet aangemeld. Log je snel in of maak een nieuw account aan om een reactie te kunnen geven!