PROBLEEM MET LUKOIL

UNIEK ID: 15082

wij werden geweigerd

550 keer gelezen
17 maart 2014

Wij beschikken over een mobiele lpg-tank, die vogens de wetgeving gekeurd is en geleverd met certificaat (dit voor campeerdoeleinden). De uitbater van service-station in maasmechelen (Rijksweg) betwisttte dit echter waarbij wij uiteindelijk na contact met districtmanager toegelaten werden eenmalig te tanken, maar in de toekomst waren we niet meer welkom, want we waren volgens uitbater illegaal aan het tanken. Dit betwisten wij ten zeebrste, want wij kochten een hervulbare mobiele lpg-installlatie voor onze caravan... die volgens Belgische wetgeving aan de pomp te hervullen is.

Wie maakte de fout ????????? Wij niet, want blijkbaar maken andere stations geen probleem nadat ze vaststellen dat dit een gekeurde gasbus is die stopt met vullen op 80%.

 

Na de 'publieke vernedering' voelen wij ons behoorlijk afgezeikt en voelen ons dus genoodzaakt om volgende keer niet meer bij Lukoil te tanken ... niet meer voor lpg, alsook voor ons wagenpark niet meer ...

 

Mvg,

Inge Berghmans - Cramer

Gewenste Oplossing

Gelieve de 'uitbaters' van jullie stations te voorzien van de juiste wettelijke kaders, zodat zij duur betaalde wettelijke bepalingen niet openlijk als illegaal gaan bestempelen.


Ongepast?
Nuttig?
Geplaatst door
Inge

TalkToo's: 75

Commentaren
Geef ook een reactie

Je bent nog geen gebruiker ofwel ben je niet aangemeld. Log je snel in of maak een nieuw account aan om een reactie te kunnen geven!