Ervaringen met TalkToo

Een ervaring melden over TalkToo!
TalkToo
1 Gemiddelde score: 8.9 10 Aantal stemmen: 85
Max. responstijd: 3 werkdagen
Werk samen met TalkToo aan de toekomst van dit bedrijf door opbouwende feedback te geven. Enkel op die manier kan TalkToo hun producten en/of diensten beter afstemmen op de noden van de markt.

Aangezien TalkToo actief is op TalkToo zal er snel een gepaste reactie komen op jouw vraag, probleem, compliment of suggestie.

Adres:
Tjampensstraat 10
8573 Tiegem
0479596697
info@talktoo.be


Facebook pagina
Twitter pagina
www.talktoo.beCOMPLIMENTEN
15
SUGGESTIES
1
VRAGEN
1
PROBLEMEN
12
OPGELOST
25%

Bedrijf aanbevelen
Er zijn onvoldoende beoordelingen.

Schrijf jij een beoordeling over TalkToo?

Interview met de CEO van TalkToo

1) Wie ben je?

Ik ben Yuri Hellyn, geboren in het gouden jaar 1989 en afkomstig uit Anzegem. Internet is al een levenlang mijn passie en ik noem mezelf dan ook een 'internet ondernemer'.

2) Hoe ziet jouw normale werkdag er uit?

Tijdens een normale dag zit ik vaak meer dan 12uur achter mijn computer om ervoor te zorgen dat ik van mijn passie mijn beroep kan maken.

3) Wat doet TalkToo precies?

TalkToo is een online conversatieplatform die de verbinding maakt tussen consument en bedrijf. Met TalkToo willen we zoveel mogelijk dialogen starten tussen deze twee partijen.

Als consument is het daardoor heel gemakkelijk om snel met verschillende bedrijven in contact te komen. Voor bedrijven is dit dan weer een bron van informatie waarmee ze aan de slag kunnen om het in de toekomst nog beter te doen!

4) Waarin is TalkToo anders dan de concurrentie?

Bij TalkToo richten we ons vooral op het stimuleren van de dialoog tussen klant en bedrijf. Waar veel andere platformen enkel ervaringen verzamelen, willen wij bedrijven aansporen om actief op zoek te gaan naar klantenreacties. Voor beide partijen (klant en bedrijf) willen we steeds het beste. Dat kan door een degelijk platform en bijhorende tools te voorzien.

Ons ultieme doel is om klanten en bedrijven samen te laten werken aan de producten van de toekomst!

5) Waarom is TalkToo actief op TalkToo.be?

TalkToo is actief op TalkToo.be om een voorbeeld te stellen voor andere bedrijven. Daarnaast kunnen onze bezoekers ons op deze manier heel gemakkelijk bereiken.

 

6) Wat gebeurt er met de feedback die jullie krijgen van klanten?

In de eerste plaats zullen we steeds een gepaste reactie geven. Daarna bekijken we de feedback en nemen we, indien nodig, de nodige stappen. De input van onze gebruikers is heel belangrijk en nemen we sowieso mee naar een volgende update.

 

7) Mocht je zelf TalkToo moeten beoordelen, hoe zou dat er dan uitzien?

Deze vraag laten we open :)

8) Wat zijn de drie sterkste punten van TalkToo?

Onafhankelijkheid

Openheid

Eenvoud

 

9) En wat zijn de drie zwakste punten van TalkToo?

Controle op ervaringen

Momenteel weinig offline integratie

 

 

10) Wat zou je graag nog meegeven aan jouw klanten?

Ik zou graag al onze gebruikers danken voor het vertrouwen in ons platform. Ik hoop dat we samen kunnen groeien naar een sterk internationaal merk waarbij bedrijven en klanten steeds verbonden zijn.

Nieuws over TalkToo

Britse overheid in 2011 al gewaarschuwd voor besmet paardenvlees

De Britse overheid is in 2011 al gewaarschuwd dat er mogelijk paardenvlees met sporen van de pijnstiller fenylbutazon op de markt was. Dat ...


We gaan er even tussenuit

Van zondagavond 22u tot maandagochtend 05uur is onze website tijdelijk niet bereikbaar. We zetten dan namelijk onze nieuwe website helemaal klaar! Via Facebook en Twitter houden we jullie op de...


BMW roept 30.000 terreinwagens terug in VS

De Duitse autobouwer BMW roept in de Verenigde Staten zowat 30.000 terreinwagens van het model X5 terug. Bij kwaliteitscontroles is een mogelijk ...


Naar paardenvlees gezocht bij vleesverwerker in Nederland

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft vandaag een inval gedaan bij vleesverwerker Willy Selten in Oss, in de Nederlandse ...


Europese lidstaten geven fiat aan plan paardenvlees

De lidstaten hebben vandaag op een expertenvergadering hun fiat gegeven aan een Europees plan om het paardenvleesschandaal aan te pakken. De ...