Vragen over La Redoute


Op deze pagina kan je alle vragen terugvinden over La Redoute. Wij zijn ervan overtuigd dat La Redoute er alles aan doet om zijn klanten zo tevreden mogelijk te houden. Daarom ook dat La Redoute actief meewerkt op ons platform om zoveel mogelijk te leren van hun klanten.

Op de bedrijfspagina van La Redoute kan je meer te weten komen over dit bedrijf en nog meer ervaringen lezen. Je kan er de bedrijfsscore vinden, hun contactgegevens en nog zoveel meer. Als je ook een ervaring hebt met La Redoute, aarzel dan niet om via onderstaande knop jouw ervaring te delen met dit bedrijf en andere consumenten. Of het nu gaat om een klacht, probleem, suggestie of compliment: een medewerker van La Redoute zal in elk geval zo snel mogelijk reageren.

La Redoute: STOP SMS

IK KRIJG REGELMATIG EEN SMS IK WIL DIT STOPPEN DE GEGEVEN AANWIJZING VOOR HET TE STOPPEN BRENG MIJ NERGENS OM HET RECLAME VAN LA REDOUTE TE STOPPEN VIA SMS. GRT.

La Redoute: Terugbetaling retourzending

Wanneer wordt mijn retourzending terugbetaald? De bestelling en betaling is gebeurd eind oktober. Dit bericht is geplaatst op 22 november.  
Eerste pagina Verder